Om os

25 år med faglig ekspertise på IT-området

Bag IC Gruppen finder du et hold af særdeles engagerede og kompetente kræfter med høj faglighed og ekspertise inden for IT-feltet. Vi har igennem mere end 25 år leveret skræddersyede IT-løsninger til virksomheder og har taget ansvar for deres IT-infrastruktur, så deres vækst- og succesbetingelser har været helt i top.  

De mange år, vi har med os i bagagen fra branchen, er garantien for, at de virksomheder, hvor vi er med ombord, vil få den bedste service, de skarpeste indsigter og de mest givende løsninger inden for IT. Vi elsker at bringe vores viden i spil i form af tætte partnerskaber med virksomheder, og vi elsker at bevise, hvad gode IT-løsninger bl.a. har at sige for en virksomheds drift, vækstmuligheder og drømmerealisering.  

Kom drømmene nærmere med IC Gruppen

IC Gruppen vil således i form af vores eksterne IT-afdelingsfunktion og meget andet sørge for, at en virksomheds systemer, netværk og generelle IT-funktioner lever op til og imødekommer de behov, den enkelte virksomhed har. Og så kan IC Gruppen udfylde en væsentlig rolle i en virksomheds rejse hen imod at realisere de målsætninger og drømme, der gør sig gældende for virksomhedens fremtidige drift.  

Vi tror på, at en stærk IT-infrastruktur er en af grundpillerne i en god, sund og skalerbar virksomhed, og derfor tager vi hos IC Gruppen gerne del i den rejse ved at bidrage med det, vi er eksperter indenfor, nemlig skræddersyede IT-løsninger og -systemer, der virker, som de skal! 

“We make IT work!” 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.