Server Hosting

Lad IC Gruppen varetage jeres data

Synes I, det lyder som en lidt uoverkommelig opgave selv at skulle vedligeholde og administrere serverinfrastrukturen i jeres virksomhed? Den tanke er I bestemt ikke alene om. Langt de fleste virksomheder vil hellere bruge deres kræfter der, hvor det giver mening: At skabe værdi til virksomheden og ikke bruge tid i serverrummet.  

Hos IC Gruppen ved vi, at valg af server samt brug og vedligeholdelse er et fokusområde, man ikke bør tilsidesætte som virksomhed, da det kan have mærkbare indvirkninger på, hvordan virksomheden vækster og drifter. Vi har dog fuld forståelse for, at man ikke kan være ekspert på alle områder, og derfor tilbyder vi hos IC Gruppen at være jeres eksperter på IT-hosting området, så I kan opnå pålidelig og sikker adgang til IT-ressourcer og -tjenester, uden at I skal bekymre jer om det mindste undervejs. 

Avancerede løsninger og overvågning 24/7

Med Server Hosting hos IC Gruppen vil jeres virksomheds vigtige data og applikationer blive varetaget igennem state-of-the-art-løsninger. Dvs. at det kun er de mest avancerede, moderne og innovative løsninger, vi hos IC Gruppen anvender i forbindelse med vores Server Hosting. I er således som virksomhed garanteret, at varetagelsen af jeres data mm. hele tiden tilpasses de mest effektive løsninger, der er tilgængelige inden for branchen. Løsningerne vil desuden altid tilpasses præcis jeres virksomheds behov.

IC Gruppens ekspertteam sikrer i døgndrift, at jeres server kører, som den skal, og yder naturligvis teknisk support, hvis behovet skulle opstå. Vi sidder desuden klar til at håndtere konfiguration, vedligeholdelse og eventuelle tekniske udfordringer, så den minimale nedetid, kontante tilgængelighed og effektive forretningsdrift er garanteret fra vores side.

Fleksibel IT-hosting

Igennem IC Gruppens Server Hosting vil jeres virksomhed få implementeret robuste sikkerhedsforanstaltninger, således data altid er beskyttet imod trusler og uautoriseret adgang. Desuden spænder vores udvalg af servere så bredt, at vi helt sikkert kan udstyre jer med den server, der matcher jeres virksomhed bedst. Ønsker I at overflytte jeres eksisterende servere til IC Gruppens server-miljø, hjælper vi med en let og gnidningsfri overflytning.

Uanset jeres behov er I igennem IC Gruppens Server Hosting garanteret en skalérbar, sikker og pålidelig infrastruktur, og vi skal nok tage ansvaret på vores skuldre. 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.