IT-sikkerhed

Digital sikkerhed med IC Gruppen

IT-sikkerhed kan virke som et stort og uoverskueligt område, det er vi opmærksomme på hos IC Gruppen. Men vi er også klar over, at det er et uundværligt område at lægge sit fokus. Med IT-sikkerhed refereres der til den praksis og de foranstaltninger, der er designet til at beskytte digitale oplysninger og IT-systemer mod trusler, angreb, uautoriseret adgang og dataforstyrrelser. Således er opdateret IT-sikkerhed en afgørende faktor for bl.a. at beskytte de følsomme oplysninger, en virksomhed ligger inde med.

IT-sikkerhed skal forstås som en vedvarende proces, som hele tiden tilpasses og opdateres, så den imødekommer de skiftende behov og teknologiske tendenser, der er på området. Det kan være krævende for en virksomhed selv at skulle sørge for den del, og derfor tilbyder vi hos IC Gruppen at tage os af alle led i IT-sikkerhedsprocessen, så I kan lægge fokus der, hvor det giver mening for jeres virksomhed.

Skræddersyet sikkerhed og overvågning

Igennem IC Gruppens IT-sikkerhed vil jeres virksomhed få skræddersyede løsninger i form af sikkerhedstjenester, der er tilpasset de specifikke risici og behov, der gør sig gældende for netop jeres virksomhed. Igennem konstant overvågning sikrer vores erfarne sikkerhedseksperter, at jeres sikkerhedssystemer kører, som de skal, at trusler identificeres og elimineres proaktivt, inden de forårsager potentielle udfordringer. Derfor er vi eksperter i at identificere og komme cyber trusler og mistænkelig aktivitet i forkøbet.

Jeres data og netværk vil altid være beskyttet så godt som muligt mod eventuelle angreb med de mest avancerede sikkerhedsforanstaltninger, som vi vil implementere for jer. Vi kan ligeledes igennem sårbarhedsscanninger identificere de potentielle sårbarheder, der er at finde i jeres systemer og applikationer, så vi kan handle fra og forhindre, at “hullerne” udnyttes udefra.

Undervisning i IT-sikkerhed

Med IT-sikkerhed fra IC Gruppen har I mulighed for selv at blive klogere på området. Vi tilbyder nemlig viden og træning indenfor området, så I selv kan være med til at styrke medarbejdernes bevidsthed omkring IT-sikkerhed. På denne vis kan bl.a. social manipulation undgås, så medarbejdere i virksomheden ikke kommer galt afsted med at få sendt fortroligt data i en forkert retning.

Vi vil desuden sørge for, at jeres sikkerhedspraksis i virksomheden er i overensstemmelse med gældende love og reguleringer, så I ikke skal frygte at komme på kanten med loven i en IT-sammenhæng. Med andre ord vil I med IC Gruppens IT-sikkerhedsservice opnå en omfattende beskyttelse mod digitale trusler og sikre, at jeres virksomheds vitale ressourcer forbliver intakte. 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.