Microsoft 365

Få en sikker platform af digitale tjenester

Med Microsoft 365 får I en digital platform, som i jeres daglige arbejde vil gøre processer, samarbejder, intern kommunikation m.m. langt lettere og mere gnidningsfrit. I vil opleve, at vores cloudbaserede tjenester vil opfylde de behov, I støder på i jeres arbejdsliv og platformen vil indfri de ønsker, I måtte have til en mere produktiv arbejdsgang.   

 

Igennem Microsoft 365 vil I få adgang til en lang række apps og tjenester, som vil gøre hjemmearbejdsdagene nemmere og mere håndterbare, idet den direkte kommunikation med kollegerne kan vedligeholdes. Desuden er det et perfekt afsæt for gennemsigtighed medarbejdere imellem, da indsigt i kollegernes arbejdsopgaver kan tilgængeliggøres over for hinanden og dermed skabe et overskueligt indblik i de arbejdsprocesser, den enkelte medarbejder beskæftiger sig med. 

Jeres digitale arbejdsplads

Når Microsoft 365 bliver en del af jeres daglige arbejdsflow, vil en verden af smarte værktøjer gøre jeres arbejdsgange langt mere overskuelige. Udover at få adgang til Microsoft Office-pakkens geniale redskaber som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, som vil gøre bl.a. præsentationer og mailkorrespondenser lettere tilgængelige og nemmere at navigere i, vil I fx også få adgang til servicen SharePoint, som er en uundværlig platform, når det gode samarbejde skal holdes ved lige, i form af enkel deling af dokumenter og projekter på tværs af organisationen. 

De omfattende sikkerhedsfunktioner, som er indbygget i Microsoft 365, omfatter bl.a. trusselsbeskyttelse, sikkerhedsstyring og overholdelsesværktøjer, som sikrer, at jeres data beskyttes, samt at regler og bestemmelser altid vil blive overholdt. Hvis Microsoft 365’s digitale tjenester skal komme jeres organisation til gode, står IC Gruppen klar til at hjælpe jer fra start til slut. Vi giver jer et dybdegående indblik i, hvordan platformen kan skabe værdi for jer og hvordan I får mest ud af Microsoft 365. 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.