Microsoft Modern Workplace

Microsoft Modern Workplace - den ideelle løsning til en moderne arbejdsplads!


Er jeres arbejdsplads også præget af tidens tendens, hvor en stigning i hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider og teams, der samarbejder på tværs?  Så er I langt fra de eneste! En pandemi skulle vise sig at blive startskuddet til, at vi rigtigt fik øjnene op for, hvordan man kan få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed, ved at etablere sig det ideelle hjemmekontor. Tilgangen til hjemmearbejde er i mange brancher blevet normen fremfor undtagelsen.


Med disse nye forudsætninger for arbejdslivet kan man dog imidlertid støde på udfordringer mht. workflowet samt uforudsete begivenheder, som må tages i opløbet og løses efter bedste evne. For hvordan får man kommunikationen til at fungere optimalt imellem kolleger, når arbejdsstationerne ikke befinder sig i samme tag og hvordan sikrer man, at intet arbejde går tabt undervejs processen? Her kommer Microsoft Modern Workplace kommer ind i billedet og bliver jeres nye bedste ven. 

Den digitale og fleksible arbejdsplads

Med Microsoft Modern Workplace får du og dine kolleger en fælles platform og dermed et fælles redskab til at opnå en mere produktiv og effektiv arbejdsdag. Ved at integrere Microsofts teknologier samt digitale løsninger og værktøjer i jeres daglige arbejde sikrer I således, at jeres workflow og den gode kommunikation
medarbejderne imellem holdes intakt samtidig med at produktiviteten øges og at jeres data beskyttes på sikreste vis.

Microsoft Modern
 Workplace er således, som navnet antyder, det moderne bud på, hvordan en arbejdsplads kan se ud og samtidigt fungere optimalt og effektivt uden at gå på kompromis med medarbejdernes effektivitets-, kvalitets- og præstationsniveau. 

En sikker digital løsning - uanset hvor du arbejder fra

Med Microsoft Modern Workplace vil I få adgang til en verden af effektive digitale løsninger og værktøjer, der vil både lette, overskueliggøre og sikre jeres arbejdsgange fremover. Igennem Microsoft Modern Workplace vil I bl.a. få implementeret cloud-baserede tjenester, som vil give medarbejdere mulighed for at arbejde og samarbejde fra stort set hvilken som helst enhed med internetadgang. 

Desuden vil samarbejdet og kommunikationen på tværs af kolleger styrkes igennem Microsoft Teams-funktionen, der indgår som et centralt element på en moderne arbejdsplads. Automatiseringsværktøjer vil øge produktiviteten, ved at frigive tid til mere værdiskabende opgaver og afslutningsvis vil Microsofts omfattende sikkerheds- og overholdelsesfunktioner i produkterne beskytte jeres organisations data og samtidig sikre, at I overholder regler og bestemmelser på området.  

Skal vi tage en snak?

Med Microsoft Modern Workplace får I adgang til en lang række uundværlige digitale løsninger. Hos IC Gruppen står vi klar til at guide jer sikkert igennem processerne, så I kan skabe de mest fleksible og effektive rammer for hjemmearbejde.

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.