Microsoft Modern Workplace

Microsoft Modern Workplace – jeres moderne og fleksible arbejdsplads

Er jeres arbejdsplads også præget af tidens tendens, hvor en stigning i hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider og teams, der samarbejder fra nær og fjern, gør sig gældende? Så er I langt fra de eneste! En pandemi skulle blive startskuddet til, at vi rigtigt fik øjnene op for, hvordan man i dagens moderne samfund med fordel kan få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed, ved at rykke noget af arbejdstiden hjem i privaten. Denne tilgang til arbejdslivet har mange taget til sig, og i stadig flere brancher er det blevet mere normen end undtagelsen, at det er fra hjemmekontoret arbejdsdagen påbegyndes.   

Med denne tendens og nye forudsætning for arbejdslivet kan man dog imidlertid støde på udfordringer mht. workflowet samt uforudsete begivenheder, som må tages i opløbet og løses efter bedste evne. For hvordan får man på så gnidningsfri vis som muligt kommunikationen til at fungere optimalt kolleger imellem, når arbejdsstationerne ikke befinder sig i samme bygning, og hvordan sikrer man, at intet arbejde går tabt undervejs? Det er her Microsoft Modern Workplace kommer ind i billedet og bliver jeres nye bedste ven. 

Din digitale arbejdsplads

Med Microsoft Modern Workplace får du og dine kolleger nemlig en fælles platform og dermed et fælles redskab til at opnå en mere produktiv og effektiv arbejdsdag, hvor muligheden for den fleksible arbejdsplads ikke skal stå i vejen. Ved at integrere Microsofts teknologier samt digitale løsninger og værktøjer i jeres daglige arbejde sikrer I således, at jeres workflow og den gode kommunikation medarbejderne imellem holdes ved lige, samtidig med at produktiviteten øges, og at jeres data beskyttes på allersikreste vis. Microsoft Modern Workplace er således, som navnet antyder, det moderne bud på, hvordan en arbejdsplads kan se ud og samtidigt fungere optimalt og smart uden at gå på kompromis med medarbejdernes effektivitets-, kvalitets- og præstationsniveau. 

En digital verden af løsninger

Når I implementerer Microsoft Modern Workplace i jeres organisation, vil I få adgang til en verden af geniale digitale løsninger og værktøjer, der vil både lette, overskueliggøre og sikre jeres arbejdsgange fremover. Igennem Microsoft Modern Workplace vil I bl.a. få implementeret cloud-baserede tjenester, som vil give medarbejdere mulighed for at arbejde og samarbejde fra stort set hvilken som helst enhed med internetadgang. Desuden vil samarbejdet og kommunikationen på tværs af kolleger styrkes igennem Microsoft Teams-funktionen, der indgår som et centralt element på en moderne arbejdsplads. Automatiseringsværktøjer vil øge produktiviteten ved at frigive tid til mere værdiskabende opgaver, og så vil Microsofts omfattende sikkerheds- og overholdelsesfunktioner i produkterne beskytte jeres organisations data og samtidig sikre, at I overholder regler og bestemmelser på området.  

Skal vi snakke?

Disse features og mange flere er, hvad I får adgang til igennem Microsoft Modern Workplace, og vi står hos IC Gruppen klar til at implementere det for jer og guide jer igennem processerne, så I enten kan få taget hul på eller blot opgraderet jeres moderne arbejdsplads.

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.