IT-drift

IC Gruppen holder styr på IT-driften

Det er altid fustrende, når driften driller. Det forstår vi om nogen, derfor har vi gjort det til vores fineste opgave at sørge for, at IT-driften altid er overvåget i de virksomheder, som har en IT-driftaftale med IC Gruppen. Vi ved om nogen, at IT-drift er afgørende for enhver virksomhed. Den understøtter hele IT-infrastrukturen og sikrer, at IT-miljøet er sikkert, pålideligt og i stand til at opfylde virksomhedens krav, behov og målsætninger. Det kræver en kombination af tekniske færdigheder, procedurer, politikker og nøje overvågning for at opretholde en vellykket IT-drift, og derfor påtager vi os det fulde ansvar derfor, da vi qua vores mange år i branchen sidder med ekspertisen og de faglige kompetencer, der skal til. 

Overvågning af IT-drift 24/7

Det omfatter en bred vifte af opgaver, når vi hos IC Gruppen påtager os ansvaret for overvågningen af jeres virksomheds IT-drift. Jeres IT-miljø skal køre problemfrit og effektivt. IC Gruppens dedikerede ekspertteam vil overvåge og vedligeholde jeres virksomheds IT-ressourcer døgnet rundt, så stabilitet og optimal ydeevne sikres, og nedetid undgås. Derfor garanterer vi med vores IT-driftaftaler, at nedetiden for jeres systemer er minimal, og at I i virksomheden kan arbejde ubesværet og uden bekymringer for, hvorvidt IT-driften fungerer, som den skal.  

Med andre ord kan I være trygge i, at IT-driften altid vil være stabil og at eventuelle udfordringer vil opdages i tide, inden de eskalerer og påvirker virksomhedens drift.
IC Gruppens eksperter står altid til rådighed og vil løse de tekniske udfordringer, I oplever samt give den nødvendige rådgivning, I ønsker.
 

Skræddersyede IT-driftaftaler og sikkerhedsfokus

Når IC Gruppen står for vedligeholdelse og overvågning af jeres virksomheds IT-drift, er I altid sikret en 100 % personlig tilgang til jeres virksomhed og de behov, der er. Således tilpasser vi altid vores IT-drift jeres virksomhed igennem en skræddersyet driftaftale, som vi via sparring og analyse af jeres virksomhed sammen finder frem til. Vi vil desuden altid implementere de seneste sikkerhedsprotokoller, således data og systemer er sikret imod udefrakommende trusler og IT-relaterede angreb.  

Drømmer I om at kunne holde fokus på det, I brænder for som virksomhed, uden at IT- driften også skal være jeres anliggende? Så er det her, IC Gruppen melder sig på banen. Vi har gjort det til vores mission at holde os opdaterede på nye teknologiske trends. Ved en IT-driftaftale med IC Gruppen kan I derfor forvente de nyeste tiltag implementeret i jeres virksomhed, så jeres data og konkurrenceevne er sikret. Med IC Gruppen får I med andre ord en pålidelig og professionel partner, der tager sig af jeres virksomheds teknologiske fundament, så I kan fokusere på jeres kerneforretning. 

Har I brug for hjælp?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.