Hardware

Skræddersyede IT-løsninger til din arbejdsdag

Hos IC Gruppen er vi eksperter i hardware, og vi ved, hvad den rette hardware har at sige for en virksomhed og de enkelte medarbejdere. God hardware kan være tungen på vægtskålen i forhold til at lette din arbejdsgang og de opgaver, din arbejdsdag prydes af, og derfor er det et vigtigt område for en virksomhed at lægge sit fokus.   

Vi er hos IC Gruppen godt klar over, at hardware kan føles som et stort og uoverskueligt problem, som kan være svært at finde hoved og hale i, og derfor står vi med al vores ekspertviden på området altid klar til at guide jer igennem processen med at finde netop den hardware, som matcher jer og virksomhedens behov og ikke mindst budget bedst muligt. Vi vil igennem sparring vedrørende jeres daglige arbejde finde frem til, hvilke skræddersyede løsninger der kan lette netop jeres arbejdsgange og dermed gøre dem mere overskuelige i hverdagen.  

Har I IC Gruppen med i processen, vil I således være garanteret kyndig og faglig vejledning hele vejen igennem, ligesom at I vil slippe for alt besværet med at få ny hardwaren op at køre. Vi tilbyder nemlig færdigkonfigurerede løsninger, så jeres nye hardware klargøres fuldstændig, inden den overdrages til jer. På denne vis kan I komme i gang med at bruge jeres nye maskine, fra det sekund I modtager den fra IC Gruppen.  

Førsteklasses IT-hardware med høj ydeevne

Hos IC Gruppen finder I et stort udvalg af førsteklasses IT-hardware, hvis løsninger som nævnt kan skræddersyes ned til mindste detalje, så de passer perfekt til netop de behov, I har i jeres daglige arbejde. Vores løsninger inkluderer alt fra de mest kraftfulde PC’er og Macs til brugervenlige samt alsidige notebooks og iPads. Derudover er vi hos IC Gruppen behjælpelige med et bredt udvalg af digitale skærme og trådløse netværk til dig og din arbejdsplads, og så vil vi igennem de smarteste AV-løsninger bl.a. kunne forbedre jeres kommunikation samt præsentationer på arbejdspladsen. 

Igennem IC Gruppen vil I få hardware med høj ydeevne, pålidelighed, holdbarhed og lang levetid for øje. Vi er hos IC Gruppen jeres garanti for, at jeres nye hardware efterlever disse bærende kriterier, idet vi kun udbyder et hardwareudvalg af allerhøjeste kvalitet.  

Inspirerende arbejdsdage med hardware fra
IC Gruppen

Med vores høje standard inden for IT-hardware, samt det rette udstyr, vil I ikke bare opleve en øget effektivitet og produktivitet på arbejdspladsen, I vil også opleve, at mulighederne inden for såvel arbejdsopgaver som innovation og kreativ udfoldelse vil øges og dermed skabe grundlag for en mere inspirerende og produktiv arbejdsdag.  

Vi glæder os til at guide jer igennem hardwarejunglen og dermed være med til at skabe grobund for, at effektive arbejdsprocesser og interessante arbejdsdage kan komme på programmet i netop jeres virksomhed. 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.