Remote backup

Beskyt jeres data med IC Gruppens
Remote backup-service

Det er umuligt at forudse, hvad fremtiden bringer. På samme måde er det svært at forudse, hvad der kan opstå af problemer i forbindelse med IT, hvor alt fra hardwarefejl og datatab til tyveri kan true jeres digitale enheder. Derfor er det essentielt for virksomheder, at alt data sikkerhedskopieres og opbevares på en ekstern placering, således at der er et sikkerhedsnet, hvis uheldet skulle være ude. 

Hos IC Gruppen tilbyder vi denne service igennem vores Remote backup, hvor vi via regelmæssige sikkerhedskopier sikrer jeres data mod tab, korruption og andre uforudsete hændelser. Igennem vores automatiserede backup-processer vil jeres data regelmæssigt og altså helt automatisk sikkerhedskopieres og dermed altid opdateres i vores systemer. Med IC Gruppens Remote Backup-service kan I således altid med lethed gendanne den data, I evt. måtte have mistet, og jeres nedetid vil i den sammenhæng minimeres markant. 

Kryptering og overvågning

Vælger I at få jeres data beskyttet igennem IC Gruppens Remote backup-service, vil I altid have fjernadgang til dem, uanset hvor I befinder jer. På denne måde skal I ej frygte for nødsituationer e.l., hvor det kan være essentielt at få adgang til de sikkerhedskopierede data. Vi tilbyder cloud-baserede backup-løsninger, hvilket giver jer både fleksibilitet og optimal sikkerhedskopiering.  

Via datakryptering sikrer vi, at de følsomme oplysninger jeres data besidder beskyttes, ligesom uautoriseret adgang undgås. Vores overvågning af backup-processerne er ligeledes jeres garanti for, at processerne fungerer, som de skal, og at ingen fejl opstår undervejs. I kan således altid have tillid til, at vi hos IC Gruppen beskytter jeres data på optimal vis og under opsyn, og at de altid vil være tilgængelige trods uforudsete hændelser.  

Få ro i sindet med Remote backup

Hos IC Gruppen skelner vi ikke mellem data – al data er i vores verden vigtig, så uanset om det er forretningskritiske filer, vigtige dokumenter eller andet, sørger vi for, at der passes godt på dem, og at I altid ved, hvordan I kan komme til dem. I kan således med tryghed og ro i kroppen lade IC Gruppens Remote backup-service tage hånd om jeres data. Vi vil nemlig med pålidelighed og sikkerhed sørge for, at I aldrig skal frygte for, at noget går tabt, eller at uvedkommende får fingrene i jeres data. 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.