IT-support

Hjælpen er altid nær med IC Gruppens
IT-support

Hos IC Gruppen ved vi, hvad det vil sige, når IT’en akut driller, og vi ved, hvor essentielt det er, at den bare fungerer, som den skal. Derfor står vores ekspertteam altid klar i IT-supporten, når selv den mindste udfordring måtte melde sig på banen. Hos IC Gruppen er der nemlig ingen problemer, der er hverken for små eller store til, at vi kan eller vil kigge ind i dem. For et partnerskab med os betyder, at I har en pålidelig teknologisk partner med ombord, som har for øje at imødekomme netop jeres behov, og at IT’en i jeres virksomhed altid spiller. Og skulle det ske, at den for en stund ikke gør det, sætter vi alt ind for at fikse det. I kan dermed altid regne med hurtig, professionel og kompetent respons, når I henvender jer med de tekniske udfordringer, I er stødt på.  

Det kan også ske, at vi hos IC Gruppen allerede selv har opdaget dem. Vi sørger nemlig for altid at overvåge jeres virksomheds systemer og netværk, så vi forhåbentligt kan komme udfordringerne i forkøbet eller tage dem i opløbet, så karakteren deraf ikke forværres.   

Effektiv support med høj ekspertise

Når I benytter jer af IC Gruppens IT-support, vil I blive mødt af vores IT-specialister, der via deres uddannelse inden for Microsoft besidder en bred vifte af teknisk viden og erfaring, som de kan trække på, når I henvender jer med netop jeres udfordringer. Vores IT-specialister vil således kunne håndtere alt fra spørgsmål, I måtte sidde inde med til mere komplekse IT-udfordringer. 

Vi garanterer, at I vil blive mødt af en høj grad af ekspertise, når I kommer i kontakt med supporten, og vi vil gøre vores absolut bedste for at hjælpe jer videre fra det sted, I befinder jer, når I henvender jer. Det er vores mission at minimere afbrydelser i driften i jeres virksomhed og derfor bestræber vi os på at løse de IT-problemer, I sidder med så hurtigt, effektivt og gnidningsfrit som muligt. 

Fejlfinding, rådgivning og sikkerhed

Uanset karakteren af jeres henvendelse vil IC Gruppens supportteam tage den alvorlig, og I vil blive mødt med respekt, nysgerrighed og høj faglighed i den anden ende. Hos IC Gruppen tilbyder vores supportteam bl.a. fejlfinding, og de vil grundet deres store erfaring inden for området kunne levere en præcis og hurtig fejlfinding af de hardware- eller softwareproblemer, I støder på samt sørge for hurtige løsninger, der får jeres virksomheds IT til igen at køre, som den skal. 

Igennem IC Gruppens IT-support vil I også kunne modtage gratis rådgivning og vejledning inden for optimal brug af teknologi. På denne vis kan I anvende IT’en på en måde, så den kommer jeres virksomhed og arbejdsgange mest muligt til gavn og dermed optimerer jeres muligheder for at nå de målsætninger, I har som virksomhed. Desuden skal I med IC Gruppens supportteam med ombord aldrig frygte udefrakommende faktorer, der kan påvirke virksomhedens systemer negativt. Supportteamet sørger nemlig for, at jeres systemer altid er opdateret og beskyttet mod trusler, så I kan lade bekymringerne ligge og i stedet fokusere på jeres arbejde.  

Med IC Gruppens IT-support vil I kort sagt kunne prioritere tid til det, der skaber værdi for jer, mens vi tager os af IT-infrastrukturen, så den kan skabe yderligere værdi for jeres virksomhed.  

Har du brug for hjælp?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.