Ekstern IT-afdeling

IC Gruppen – jeres eksterne IT-afdeling

Hvordan lyder det, hvis vi fortæller jer, at vi hos IC Gruppen er vant til at løfte virksomheder til næste niveau igennem de rette IT-løsninger? Og hvordan føles tanken om, at I som virksomhed slipper for alle bekymringerne vedrørende IT ved i stedet at overlade disse til os? Vi synes selv, det lyder som en ret god deal, for vi ved, at virksomheder i vækst og succes er båret frem af kyndige og fagligt stærke hænder med en skarp ekspertise inden for hver deres fagområde. Derfor synes vi, det giver mest mening, at I fokuserer på det, I er allerbedst til og lader os om at styre den del, som vi er superskarpe på, nemlig alt det, der har med IT at gøre. På den måde vil jeres virksomhed få det allerbedste udbytte fra begge verdener: Jeres og vores. Sammen vil vi nå nye niveauer for jeres virksomhed, og vi vil kunne indfri de målsætninger, I sætter jer som virksomhed og enkeltpersoner. 

Med “vi” mener vi “vi”

Hos IC Gruppen ser vi det som vores største og fineste opgave at forstå netop jeres virksomheds unikke mål og behov, for at vi sammen kan arbejde målrettet derefter. Derfor mener vi det, når vi skriver, at vi sammen vil arbejde os i den retning, I drømmer om for jeres virksomhed. Med IC Gruppen som jeres eksterne IT-afdeling får I nemlig ikke blot, som navnet antyder, en ekstern udbyder med på holdet. Vi ser nemlig os selv som en aktiv partner, der i form af et langsigtet og målrettet partnerskab vil være med til at løfte jer som virksomhed, hvor I kan opnå den succes, I drømmer om. På denne vis vil vi ikke blot sætte os ind i jeres virksomhed og forstå den til fulde, vi vil også vokse sammen med jer og give jer de bedste betingelser for, at I kan nå netop de målsætninger, I sætter jer.  

Skræddersyede IT-løsninger og hjælp inden for rækkevidde

Som nævnt gør vi hos IC Gruppen en dyd ud af at skræddersy alle vores IT-løsninger til netop jeres virksomhed og de behov, der måtte være. På denne vis er I garanteret løsninger, der imødekommer jeres daglige arbejde på mest optimal vis, samtidig med at vores IT-specialister yder jer den teknologiske støtte, I har brug for fra sidelinjen. Vi sætter nemlig en ære i altid at være tilgængelige i vores partnerskaber, og derfor kan I altid forvente at få den bedste hjælp, når I henvender jer til IC Gruppen. Desuden vil jeres systemer konstant være overvåget fra vores side, så det sikres, at de kører problemfrit, og at potentielle problemer opdages i tide, så de ikke får en negativ påvirkning på jeres virksomhed. 

Med IC Gruppen som jeres eksterne IT-afdeling vil jeres virksomhed desuden altid kunne drage fordel af de nyeste tendenser på det teknologiske marked. Vi holder os nemlig opdateret og vil derigennem kunne udstyre jer med de mest innovative løsninger på IT-området.  

Skal vi hos IC Gruppen tage IT-tørnen, så I kan holde fokus på jeres virksomhed og driften, uden at tekniske udfordringer skal stå i vejen? I så fald vil vi se frem til et langt og givende partnerskab! 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

Se hvor lidt det koster at få din egen IT-afdeling!
Prisberegner

Udfyld og få tilsendt en pris med det samme.